A DOUĂSPREZECEA SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ ADRESATĂ ROMÂNILOR PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI CINE A DISTRUS ROMÂNIA ÎN ACEȘTI 27 DE ANI ? RĂSPUNS: ROMÂNIA A FOST DISTRUSĂ DE CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ, DE JUSTIȚIE, DE TELEVIZIUNI (MASS-MEDIA) ȘI DE CLASA INTELECTUALĂ ROMÂNEASCĂ, LAȘĂ ȘI PASIVĂ.

     Ne continuăm marșul, sau mai degrabă  ne târâm, pe drumul salvării poporului român și al României, scriind și lecturând  „A  12 Scrisoare literară și pedagogică”, în care încercăm să răspundem, și chiar răspundem la întrebarea : „Cine a distrus  România și poporul român ?”, „Cine a distrus satul românesc, clasa țărănească și clasa muncitoare ? Dragi români, ca să  știm cum ne putem salva din Macro-situația Capcană și Malaxor, Fundătură istorică în care a fost introdusă România după 1990 și pusă în situația de a se autodistruge, trebuie să înțelegem în profunzime cum de s-a putut întâmpla lucrul acesta, care au fost forțele obscure care  au vrut și vor distrugerea României ? De ce și care sunt mijloacele și metodele pe care le folosesc ca să fim distruși, care sunt atât de mascate, de subtile și de savante încât nu putem nici să le vedem, nici să le descoperim și să le decriptă…și nici să schițăm vreun gest de apărare.

 

SCRISORI LITERARE ȘI PEDAGOGICE

APEL ADRESAT POPORULUI ROMÂN !

PATRIOŢI ROMÂNI, NU MAI PUTEM AȘTEPTA, ȚARA ESTE APROAPE TERMINATĂ.  DACĂ NU  SE VA ÎNTÂMPLA UN MIRACOL ÎN ISTORIA NOASTRĂ CARE SĂ NE SALVEZE VOM DISPĂREA CA POPOR ȘI CA NAȚIUNE.

 DE ACEEA TREBUIE SĂ NE ORGANIZĂM,  SĂ PORNIM LA LUPTĂ SĂ SALVĂM  ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN !

 A  DOUĂSPREZECEA  SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ 

ADRESATĂ ROMÂNILOR

 PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI 

CINE A DISTRUS ROMÂNIA ÎN ACEȘTI 27 DE ANI ? RĂSPUNS: ROMÂNIA A FOST DISTRUSĂ DE CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ, DE JUSTIȚIE, DE TELEVIZIUNI (MASS-MEDIA) ȘI DE CLASA INTELECTUALĂ ROMÂNEASCĂ, LAȘĂ ȘI PASIVĂ.

      Doamne, ce blestem apasă pe capul nenorocitului popor român ! Aseară, 21. 02. 2017, în emisiunea lui, Rareş Bogdan, realizatorul principal al Realităţii tv,  se întreba retoric la „Jocuri de putere” „Ce se întâmplă cu satul românesc ?”, constatând  disoluţia satului românesc, care după părerea noastră a atins un  punct atât de jos, atât de periculos încât nu putem decât să constatăm moartea satului românesc ! Noi am atras atenţia asupra distrugerii, a morţii satului românesc încă din anii 1995, văzând exodul imens de femei care plecau în Italia să îngrijească bătrânii şi exodul bărbaţilor care plecau din România pentru că se închiseseră fabricile. Care fuseseră falimentate programat, iar ei, muncitorii români, fuseseră aruncaţi ca nişte măsele stricate în şomaj. Sute de mii, milioane de muncitori au fost trimişi în şomaj începând din  anul 1990 încoace. Iar ei,  nenorociţii, în loc să se adune să se organizeze  pentru a da cu  politicienii hoţi şi cinici, inconştienţi de pământ (pentru că în perioada comunistă Clasa muncitoare fusese clasa pe care s-a bazat partidul, detaşamentul clasei muncitoare care a construit Industria excedentară a României) au fugit  cu primul prilej la muncă în străinătate. Ca să le fie lor ca indivizi umani mai bine. Aşa a fost distrusă, măcelărită clasa muncitoare, cea care ar fi putut să construiască în acești 27 de ani mii de obiective economice pentru poporului român, dacă nu ar fugit cu atâta uşurinţă din  ţară.

     Nici un jurnalist, nici un scriitor, nimeni din ţara aceasta nu a semnalat măcelărirea clasei muncitoare. Nimeni în afară de noi nu a vorbit despre tema aceasta ! Nu am auzit pe nimeni atacând subiectul acesta, trăgând un semnal de larmă, atenţionând  că faptul acesta este unul periculos şi grav pentru Fiinţa naţională românească. Deşi noi am atras atenţia încă din anii 1995 că numai într-un Război se întâmplă aşa ceva, Distrugerea, Distrugerea unei Economii, a unei Societăţi. Deși noi am țipat cât am putut spunându-le românilor că după căderea lui Ceaușescu România și Poporul român se află în Cel mai Mare și mai distructiv război din Istoria noastră ! …Distruge-i unui popor clasa ţărănească şi clasa muncitoare, (care sunt sistemul osteo-muscular, mușchii acelui Organism național) ca să-i luaţi voi, Multinaţionalele, Guvernele occidentale muncitori sclavi în Țările  voastre din Occident să-i puneţi să lucreze pentru voi ! Mai distruge-i apoi poporului acela Învăţământul şi Cultura, şi sănătatea şi l-ai terminat.

     Aşadar distrugerea clasei ţărăneşti şi a clasei muncitoare, a Învăţământului, a Culturii şi a Sănătăţii a făcut parte, aşa cum spuneam, din Marele Război mascat invizibil care s-a abătut a supra poporului român după căderea lui Nicolae Ceauşescu, moment din care România a intrat definitiv în ghearele  Asasinilor Economici, din Vest, din Est şi a jefuitorilor şi hoţilor din Ţară. Am numit acest Mare Război mascat care distruge România de 27 de ani zi de zi, Marele Experiment distructiv şi autodistructiv în care a fost introdus poporul român şi România, în care noi, românii,  suntem cu toţii nişte cobai nenorociţi. Acesta fiind Al Doilea Mare Experiment distructiv şi autodistructiv în care a fost introdus poporul român, după Marele Experiment distructiv şi autodistructiv care a fost Comunismul. Experimentul mondial comunist. Care a fost gândit, proiectat şi aplicat în practică de aceiaşi Mari Bancheri internaţionali, de aceiaşi Mari Asasini economici. Ei au implementat în istorie  Experimentul comunist mondial, şi tot ei l-au distrus, l-au oprit, ca societăţile umane să intre într-un alt Mare Experiment mondial distructiv şi autodistructiv,  care este Experimentul globalist, în care ne găsim acum. Şi care vedem ce efecte distructiv uriaşe a produs şi produce.

    Clasa ţărănească, cea care a fost temelia poporului român două mii de ani, cea care a ţinut poporul acesta în istorie, cea care a creat marea cultură populară românească a fost distrusă, aşa cum am spus, şi ea. Procesul distrugerii clasei ţărăneşti a debutat o dată cu procesul colectivizării, în anul 1949, adică s-a produs în Primul Experiment naţional distructiv şi autodistructiv, cu care s-a confruntat România, în Comunism. A continuat pe toată perioada comunistă şi a fost definitivat acum în perioada postcomunistă, începând chiar cu anii 90. Adică în cel de al Doilea Mare Experiment naţional distructiv şi autodistructiv în care am fost introduşi după căderea regimului comunist. Adică după încheierea Primului Experiment naţional distructiv şi autodistructiv, Comunismul. O dată distrusă clasa ţărănească era limpede că o dată cu ea va fi distrus şi satul românesc. Aşadar în  această perioadă au fost distruse şi clasa ţărănească, cea care era sistemul muscular al Organismul naţional românesc, care asigura hrana poporului român (acum poporul român a fost lăsat şi nemâncat, fără hrană, pentru că peste 70 la sută din alimente le importăm, ca să-i îmbogăţim pe alţii) şi satul românesc şi clasa muncitoare din România. Distruge-i poporului român clasa ţărănească, mai i-ai şi jumătate din pământul arabil ai  ţării și  l-ai terminat sigur. I-ai luat pământul de sub picioare, temelia, baza ! Așa se face că acest popor nu mai are pe ce se sprijini, și nici pe cine ! Se ştie că peste 50 la sută din pământul arabil al României a fost vândut străinilor, şi asta în mod legal, pentru că aşa au votat  parlamentarii vânduţi şi fără minte, trădători de neam şi de ţară. Așa a vrut Clasa politică românească, să vândă până și baza, temelia neamului românesc.

     A observat cineva din mass-media, din televiziuni, dintre oamenii de cultură, de știință lucrurile acestea foarte grave şi periculoase care au distrus şi distrug România şi poporul român ? A semnalat vreun jurnalist, vreun politolog, vreun om politic, vreun Scriitor,  vreun elitist, faptul că poporul român şi România au făcut parte, au fost Cobai în două Mari Experimente mondiale distructive şi autodistructive ?, ne gândim la Experimentul comunist şi la Experimentul globalist în care ne aflăm acum.  Şi că aceste Mari experimente mondiale şi naţionale, distructive şi autodistructive, sunt Metode ale Războiului Economic mondial, ale Marelui Război mascat invizibil distructiv şi autodistructiv care a lovit mai multe naţiuni, practic întregul Sistem socio-economic al Civilizație umane, iar pe noi ne-a distrus aproape total?

     Ceea este de neînţeles  şi de mirare este faptul că domnul Bogdan Rareş abia acum observă lucrul acesta, distrugerea satului românesc, şi ia atitudine, săracul de el (mai mult ca să facă spectacol, pentru rating) când deja distrugerea satului românesc şi a clase ţărăneşti este definitivată, încheiată. Şi în actualele condiţii când România este aproape distrusă, când 80 la sută din valorile economice care se creează în România sunt create de Multinaționale, și când 80 la sută din capitalul care se creează în România ia calea străinătății, nouă, românilor rămânându-ne fărâmiturile. Când populația rămasă în România, mult îmbătrânită și sărăcită, este jumătate din populația pe care o avea Țara noastră în anul 1989 adică mai suntem 12-13 milioane de români în țară.

  La aceasta adăugăm teza noastră cu deschidere către viitor : că atâta timp cât în România  vor exista partidele politice și România va fi condusă prin partidele politice și de partidele politice, și atâta timp cât România va merge pe această linie de evoluție istorică negativă, pe care se află de 27 de ani, LUCRURILE VOR MERGE DIN RĂU ÎN MAI RĂU ȘI ȚARA VA FI MAI DISTRUSĂ CU FIECARE AN !

    Și tot în aceiași seară, de 21 februarie 2017, pe celălalt post de televiziune, care se dă  și el mare, la emisiunea lui, Mihai Gâdea, principalul realizator al acestui post tv, Sinteze zilei, scria pe burtieră : CINE ESTE VINOVAT DE DISTRUGEREA  ROMÂNIEI ? 

 Întrebare care credem noi ar fi trebuit continuată cu această afirmaţie, cu această judecată, cât se poate de dreaptă. ROMÂNIA A FOST DISTRUSĂ DE CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ.  ȘI CINE A DISTRUS ROMÂNIA SĂ PLĂTEASCĂ TOATE DISTRUGERILE SUFERITE DE ORGANISMUL NAȚIONAL ROMÂNESC.

   Desigur Ideea de a prezenta pe un post de televiziune TRAGEDIA DISPARIŢIEI SATULUI ROMÂNESC românilor, poporului român, este binevenită. Ca și Ideea de a întreba Cine este vinovat de distrugerea României?. Emisiune în care i se spunea poporului român în primul rând că România este distrusă, și în al doilea rând Ideea de a căuta, de a afla Cine a distrus România este o Idee binevenită pe care ar trebui să ne-o punem fiecare român.

   Răspunsul nostru este că Cine a distrus Satul românesc a distrus și România. Dar cine sunt aceștia Criminali ai satului românesc şi ai Românei? Iată o întrebare la care până acum nu a dat nimeni nici un răspuns. Nici domnii Mihai Gâdea,  Bogdan Rareş, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu, şi toţi cei care se dau vedete pe sticla televizoarelor. De aceea îi mulţumim Domnul că ne-a ajutat să dăm noi aceste Răspunsuri, în cărţile noastre şi în „Scrisorile literare şi pedagogice” de faţă, care ar fi bine să fie citite de cât mai mulţi români, în primul rând de cei care lucrează în media, aşa cum sunt domnii Mihai Gâdea şi Bogdan Rareş, Naşul (Radu Moraru), de cei care se află la Conducerea Ţării, de academicieni, de scriitori, de oamenii de ştiinţă din domeniul Științelor sociale şi de atâţia alţii care fac pe vedetele şi pe deştepţii pe sticla televizoarelor…Şi care, vai, deşi prin misiunea nobilă pe care le-a dat-o Dumnezeu şi prin definiţia noţiunii de Jurnalist, ar fi trebuit  (toţi cei care lucrează în mass media) să spună poporului român, românilor, Adevărul, Marile adevăruri care îl distrug şi cu care se confruntă, oamenii aceştia mai mult îl dezinformează, mai mult îl zăpăcesc. Uitaţi-vă dumneavoastră o săptămână la principalele posturi  de ştiri tv, ascultaţi-i pe realizatori şi dacă nu o să vedeţi  că în final nu înțelegeţi nimic, că de fapt tot ce ați  auzit în loc să vă facă să înțelegeți, să vă lumineze, vă zăpăcește și mai mult, ba mai rău, că vă apucă durerile de cap şi că sunteți  epuizați. De ce ? pentru că televiziunile au fost în acești 27 de ani Marile Instrumente, teribilele Arame mascate ale unui Război informațional și psihologic nimicitor, au fost Mijloacele prin care a fost manipulată, zăpăcită, alienată, intoxicată, dezinformată  societatea românească ! Anulată ca Ființă care poate să  se apere, ca Ființă națională care poate să dezvolte un comportament de apărare sau constructiv…

     Întrebările puse de cei doi Jurnalişti, astăzi oameni importanţi în mass-media, bine plătiţi, văzuţi în fiecare seară pe sticla televizoarelor, credem noi, ar fi trebuit continuate cu această MARE Afirmație, cu această Judecată, cât se poate de dreaptă. CINE A DISTRUS ROMÂNIA SĂ PLĂTEASCĂ TOATE  DAUNELE, TOATE DISTRUGERILE SUFERITE DE ECONOMIA ROMÂNEASCĂ ŞI DE POPORUL ROMÂN.

   Iată pentru ce ar trebui să demonstreze românii în pieţe: pentru Ideea că poporul român și România trebuie scoase din acest Mare Război mascat invizibil care ne distruge de 27 de ani, că toţi cei care au distrus Economia românească să plătească şi să refacă, să repare, ei să repare nu  alții, toate distrugerile pe care le-au făcut. Altfel spus să pună totul la loc ! Şi că distrugerea României care se face în mod mascat dar foarte eficient de 27 de ani trebuie să înceteze ! Asta ar trebui să le spună şi să le ceară românilor toate posturile de televiziune, toată mass-media în frunte cu Bogdan Rareș, cu Mihai Gâdea, cu Mircea Badea, cu Octavian Hoandră, cu Ion Cristoiu, cu Cornel Nistorescu, cu Radu Moraru, cu toții cei care lucrează în mass-media..Şi iată ce ar trebui să înţeleagă cei care demonstrează de o luă de zile în pieţele oraşelor fără să știe pentru ce demonstrează..

    Dar nu  se întâmplă lucrul acesta :  posturile tv, despre care am afirmat că au dus de la început din decembrie 1989 un război informaţional, psihologic, educaţional, cultural  imens şi necruţător împotriva poporului român, nu le spun românilor lucrul acesta. ACESTE MARI ȘI CRUDE ADEVĂRURI. Ele îşi continuă Războiul  informaţional și psihologic dus împotriva românilor şi goana după rating, participând din plin, prin generarea şi întreţinerea acestor războaie, la DISTRUGEREA FIINŢEI NAŢIONALE ROMÂNEŞTI, A MINȚILOR ȘI A SUFLETELOR ROMÂNILOR ! Pentru că asta se întâmplă cu Fiinţa naţională românească : ESTE DISTRUSĂ SISTEMATIC ŞI ÎN MOD MASCAT DE 27 DE ANI ! IAR CEI CARE AU PRODUS DISTRUGEREA ROMÂNIEI TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ, TREBUIE SĂ PUNĂ ÎN PRIMUL RÂND LA LOC CE AU FURAT ŞI SĂ REPARE CE AU DISTRUS.

     Se va întâmpla oare lucrul acesta ?  Adică  posturile de televiziune naţionale vor spune poporului român: 1. CĂ ROMÂNIA, ORGANISMUL NAŢIONAL ROMÂNESC SUNT DISTRUSE MAI MULT DE JUMĂTATE, ŞI 2. CĂ TOŢI ACEI CARE AU PARTICIPAT LA DISTRUGEREA ROMÂNIEI TREBUIE SĂ  RĂSPUNDĂ ŞI TREBUIE PUŞI SĂ REPARE CE AU DISTRUS  ?

     De ce nu vor spune Posturile de televiziune aceste Adevăruri românilor  ? fapt care echivalează cu ascunderea acestor adevăruri ? Asta însemnând manipularea şi minţirea  românilor ?  Ceea ce le convine Marilor Asasini economici DIN EXTERIOR ȘI  MAFIEI NAȚIONALE DIN ȚARĂ.  

    În primul rând pentru că pe cei mai mulţi realizatori tv, pe cei mai mulţi jurnalişti (pentru că gazetari adevăraţi nu avem, nu mai vorbim de Mari gazetari), şi ne gândim în primul rând la cei importanţi, aşa cum ar fi Mihai Gâdea, Bogdan Rareş, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu,  Radu Moraru, la Directorii şi redactorii şefi ai posturilor tv, de radio şi ai ziarelor nu-i duce minte să înţeleagă aceste adevăruri importante ale perioadei istorice pe care o traversăm, şi anume :

  1. că în decembrie 1989 în România nu a avut loc nici o revoluţie, ci un Război mascat şi hibrid sovieto-americano-maghiar dus împotriva Statului român, a poporului român, a României şi nu în ultimul rând împotriva lui Nicolae Ceauşescu, Şeful Statului, cel care a fost Statul român autentic timp de 25 de ani.
  2. Și în al doilea rând că noi, Românii, Organismul național românesc ne găsim în cel mai mare, mai savant, mai subtil, mai mascat și distructiv război din istoria noastră, a cărui victimă suntem, și care până acum ne-a distrus într-o mare măsură.

     Mulţi jurnalişti de la posturile tv şi din presa scrisă, aşa cum face bâlbâitul şi sigmaticul Ion Cristoiu, om total imoral, scârbit de mai toţi telespectatorii, mai folosesc şi acum termenul de revoluţie referindu-se la evenimentele din decembrie 1989. Îi auzi la televizor  repetând ca nişte flaşnete, „dacă nu era revoluție din decembrie 1989”,  „la 27 de ani de la revoluţie”, „în timpul revoluţiei”, „revoluţia din 89”, „după revoluţia din 89 corupţia a crescut foarte mult”. 

    Mulţi dintre cei care lucrează în mass-media mai cred şi acum că în decembrie 1989 a fost o revoluţie. Ceea ce este foarte grav. E trist, ce dureros, ce păcat ! Pur şi simplu nu-i duce mintea să înţeleagă aceste lucruri subtile şi profunde, aceste adevăruri. Și din păcate nu-i duce mintea să priceapă aceste lucruri nici pe cei care sunt profesori universitari în domeniile sociologiei, psihologiei, politologie, economiei, nici pe cei care se pretind a fi cercetători și oameni de știință, nici pe oamenii de cultură

       Nu, oameni buni, în decembrie 1989 a avut loc un Război hibrid împotriva lui Ceauşescu, a Statului român, pe care l-a desfiinţat şi l-a înlocuit cu un Anti-stat, cu un Instrument prin care sunt distruse România şi poporul român (căruia nişte inconştienţi şi răuvoitori îi spun Stat de drept, el fiind în realitate o gaşcă de mafioţi) şi împotriva Poporului român. Am explicat lucrurile acesta în detaliu şi pe larg într-o Scrisoare literară şi pedagogică anterioară.

     Iată ceea ce trebuie să ştiţi dumneavoastră, domnilor care lucraţi în mass-media şi care vă daţi în stambă făcând spectacole pe sticla televizoarelor gesticulând şi ţipând ca să faceţi rating,  (aceasta fiind perdeaua de fum pe care o faceți ca românii să nu cunoască Marile Adevăruri despre tragedia românească, despre cât de distrusă a fost România, despre genocidul asupra poporului român) CĂ ÎN ROMÂNIA NU A AVUT LOC NICI O REVOLUŢIE ÎN DECEMBRIE 1989, NICI LA 23 AUGUST 1944 ! NICIODATĂ ÎN TOT SECOLUL XX şi nici în acest secol XXI, până acum, nu a avut loc nici o revoluţie…Şi asta şi pentru că dumneavoastră, cei care lucraţi în televiziuni, nu ştiţi ce este aceea o revoluţie autentică, o pseudorevoluţie, şi o Anti-revoluţie, concepte pe care noi le-am introdus şi le-am explicat demult în Ştiinţele sociale. Le găsiţi definite şi explicate în lucrările noastre ! De aceea v-am fi recunoscători dacă le-aţi citi, şi dacă le-aţi comenta. Şi cu adevărat a venit timpul să lecturaţi lucrările noastre „Psihologia  şi Pedagogia poporului român! „Explicarea poporului român” , sau acest Scrisori literare şi pedagogice. 

       Şi pentru că suntem  la finalul acestei Scrisori literare și pedagogice să răspundem noi la întrebarea pe care a pus-o domnul Mihai Gâdea la emisiunea sa pe burtieră, CINE A DISTRUS  ROMÂNIA ÎN ACEȘTI 27 DE ANI.  Răspunsul nostru este limpede: încă din anii 1980, de când Economiile Țărilor Occidentale și Multinaționalele intraseră în criză, fără șansa de a mai ieși din criză, MARII ASASINI ECONOMICI  MONDIALI S-AU GÂNDIT CĂ ECONOMIILE OCCIDENTALE SE POT SALVA PRIN DISTRUGEREA ECONOMIILOR DIN ESTUL EUROPEI, aflate în anii aceia în sfera de influență a URSS. Pentru aceasta a fost  gândit și proiectat Sistemul de lovituri de stat din Europa de Răsărit din anul 1989. Pentru că Ceaușescu nu voia să cedeze puterea Rușii și americanii au recurs la ceea ce noi am numit Războiul hibrid din decembrie 1989 din România. Ca  să se dezvolte și să poată exista Multinaționalele și Economiile occidentale trebuiau  distruse  economiile țărilor din Estul Europei, cum am fi noi, bulgarii…care urma să devenim piață de desfacere pentru ele. Să ne distrugă ca Sistem  economic închegat și funcțional ca să fim transformați în Colonie și în piață de desfacere. Să ne distrugă industria, agricultura, învățământul, cultura, sănătatea, ca să fim total incapabili să ripostăm. Să fim sclavii lor, la mâna lor, să nu putem face nimci.  Să ne ia toată forța de muncă pe care s-o transforme în neosclavi și s-o pună să lucreze pentru ei. Să ne ia resursele, pământul, pădurile, apa, aerul, să nu ne mai lase nimic…Să fim  total la mâna lor.   Obiectiv realizat pe deplin de către Asasinii Economici de exterior. Cu ajutorul nostru din păcate !

 Dar cum ? Folosindu-se de Clasa politică, de televiziuni, (mass-media) prin care s-a dus un război informațional, cultural și psihologic, teribil împotriva poporului român, de Justiție și de Clasa intelectuală. Acum am aflat răspunsul la întrebarea lui Mihai Gâdea, „Cine a distrus România ?”.  Răspunsul este clar. România fost distrusă în acești 27 de ani de  : 1. Clasa Politică românească, 2. de Justiție, 3. de televiziuni, și 4. de clas intelectuală.

  În Scrisorile literare și pedagogice următoare vom arăta cât se poate de limpede că  aceștia sunt Forțele care au distrus România în acești ani: 1. Clasa politică, 2. Justiția, 3. Televiziunile (mass-media) și 4. Clasa intelectuală. Prin aceste  patru mari Forțe s-a autodistrus poporul român și România după 1990. Domnii Mihai Gâdea,  Bogdan Rareș, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, de Andrei Pleși și Gabriel Liiceanu, nu mai vorbim, nu ne vor spune niciodată acesta adevăruri.  Ei  au fost implicați din plin în acest Război informațional, psihologic, cultural împotriva românilor.  Asta și pentru că  nu au nici un interes. S-au au tot interesul ca  noi, românii, poporul român, să nu știm aceste adevăruri.

  1. 03. 2017       Prof Ștefan Dumitrescu, scriitor, Purtător de cuvânt al Biroului de

                                Viitorologie de la București