A CINCISPREZECEA SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ ADRESATĂ ROMÂNILOR PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI SALVAREA POPORULUI ROMÂN DIN METASTAZA CELUI DE AL PATRULEA RĂZBOI MONDIAL

   PUBLICĂM ACUM A 15-A „SCRSOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ ADRESATĂ ROMÂNILOR PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI”.  AM MAI FĂCUT ASTFEL ÎNCĂ UN PAS CĂTRE MOMENTUL FINAL CÂND VOM AJUNGE LA CAPĂTUL DRUMULUI,  ȘI CÂND ÎI VOM PUTEA ARĂTA POPORULUI ROMÂN CARE ESTE STRATEGIA ȘI CALEA, DOCTRINA SOCIAL POLITICĂ PRIN CARE SE VA PUTEA SLAVA ÎN ISTORIE. ÎN ACEASTĂ SCRISOARE ESTE VORBA DESPRE SITUAȚIA GRAVĂ A ORGANISMULUI ROMÂNESC BOLNAV, VICTIMĂ AL MARILOR ASASINI ECONOMICI  EXTERNI ȘI A COZILOR DE TOPOR DIN ȚARĂ, CARE APROAPE L-AU DISTRUS, VĂZUT ÎN MAREA CRIZĂ A CIVILIZAȚIEI UMANE, ÎMBOLNĂVITĂ ȘI EA DE ACEIAȘI MARI ASASINI ECONOMICI, CARE VOR SĂ REALIZEZE NOUA ORDINE MONDIALĂ, OBIECTIV DE CARE SE APROPIE CU PAȘI RAPIZI. CITIND ACEASTĂ SCRISOARE ROMÂNII VOR AVEA VIZIUNEA DE ANSAMBLU ISTORICĂ ȘI GEOPOLITICĂ A SITUAȚIEI ROMÂNIEI ȘI A MARELUI PERICOL CARE O AȘTEAPTĂ

 

SCRISORI LITERARE ȘI PEDAGOGICE

 

APEL ADRESAT POPORULUI ROMÂN !

PATRIOŢI ROMÂNI, NU MAI PUTEM AȘTEPTA, ȚARA ESTE APROAPE TERMINATĂ.  DACĂ NU  SE VA ÎNTÂMPLA UN MIRACOL ÎN ISTORIA NOASTRĂ CARE SĂ NE SALVEZE VOM DISPĂREA CA POPOR ȘI CA NAȚIUNE.

DE ACEEA TREBUIE SĂ NE ORGANIZĂM,  SĂ PORNIM LA LUPTĂ SĂ SALVĂM  ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN !

 

A  CINCISPREZECEA  SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ

ADRESATĂ ROMÂNILOR

PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI

SALVAREA POPORULUI ROMÂN DIN METASTAZA CELUI DE AL PATRULEA RĂZBOI MONDIAL, CARE ESTE UN RĂZBOI MASCAT INVIZIBIL, CARE A CUPRINS ASEMENEA UNEI OTRĂVI ÎNTREGUL CORP AL CIVILIZAŢIEI UMANE

 

 

    Spuneam în Scrisoarea literară şi pedagogică precedentă, nr 14, că după 1989 România şi poporul român au fost introduse într-un Mare Experiment distructiv şi autodistructiv, care  este de fapt o Macro-Situaţie Capcană Concasor distructivă şi autodistructivă. Sau altfel spus este O Metodă, o Macro-Metodă (care încorporează în ea metode, mijloace, tehnici care nu se văd, care nu pot fi sesizate, dar au efecte distructive asupra Organismului românesc mai  mari decât cele produse de Războiul de tip militar care se duce pe teren cu tehnică militară) prin care distrugi Economia unei naţiune, sau sectoare întregi economice, sau Economia mai multor ţări, nu utilizând Armata, Războiul militar, deplasări de trupe, de tancuri, de aviaţia împotriva acelei ţări, ci metode şi tehnici invizibile, mascate, absconse, care nu sunt sesizate de Ţara agresată, cărei i se distruge Economia şi populaţia. Mai spuneam că Experimentul postcomunist distructiv şi autodistructiv a cărui Victimă suntem este al Doilea Mare Experiment naţional distructiv şi autodistructiv în care noi, românii, am fost introduşi şi aduşi în situaţia de a ne distruge singuri cu mâna noastră, Primul Experiment naţional de acest fel fiind Experimentul comunist.

   Ce s-a întâmplat în istoria omenirii, a statelor şi a naţiunilor moderne astfel că fostele Imperii, acum Marile Puteri folosesc pentru a distruge Economiile ţărilor pe care vor să le exploateze sau să le jefuiască nu Războiul de tip militar, ci Războiul Mascat Invizibil ? Şi Cine sunt acele Forţe care au dezvoltat foarte mult Ştiinţa Războaielor mascat invizibile, pe care strategii americani le numeau încă din anii 1980 Războaie din generaţia a 4-a, a 5-a, a 6-a, şi între timp cine ştie la a câta generaţie s-a ajuns. Poate că s-a ajuns la Războaie din Generaţia a 10-a, a 15-a. Nu ştim.

 Aşa după cum am  demonstrat în cartea noastră „ Noua Ştiinţă Economică a secolului XXI sau Psiho-Economia” în procesul creşterii lor Sistemele socio-economice capitaliste ca să se dezvolte  ele creează produse în cantităţi cât mai mari şi de o calitate cât mai bună pe care trebuie să le vândă. Ca să transforme produsele economice în capital mărit, pe care îl investesc apoi în următorul ciclu. Ca o Economie capitalistă să poate produce cât mai mult are nevoie de cantităţi de materii prime cât mai mari, (şi cât mai ieftine) şi de o piaţă de desfacere a produselor economice cât mai mare, care să absoarbă produsele create de Economia capitalistă. Aşa s-a născut Colonialismul, Fenomenul colonialist în istorie. Ţările cu  Economii dezvoltate aşa cum erau în secolele al XVII-lea, al XVIII-lea, al XIX-lea Anglia, Spania, Franţa, Belgia, mai târziu Germania ca să-şi dezvolte Economiile aveau nevoie de materii prime ieftine şi de piaţă de desfacere cât mai mare. Piaţa internă a acestor Ţării nu putea să absoarbă toate produsele create de Economie, era nevoie de o piaţă de desfacere mai mare, din ce în ce mai mare, pentru a putea să fie exportate  cantităţi de ce în ce mai mari de produse. Pentru aceasta şi-au trimis armatele să cucerească populaţiile şi ţările din Africa, din  Asia, pe care le-au învins, le-au supus, apoi le-au luat materiile prime pe nimic, le-au adus din colonii în Ţările lor, le-au prelucrat şi le-au vândut apoi în colonii foarte scump. Aşa s-au îmbogăţit şi s-au dezvoltat Puterile Coloniale, Anglia, Spania, Franţa, Germania, Olanda.

     Ce vedem ? că Sistemul socio-economic capitalist este prin esenţa sa imperialist, conţine în sine tendinţa de a se dezvolta prin manipularea, distrugerea sau păcălirea ţărilor mai sărace, pe care le transformă în colonii şi le exploatează. Fenomenul colonialist a existat până târziu în cea de-a doua jumătate a secolului XX când a fost, chipurile, abolit. Abolirea a fost bineînţeles de formă, pentru că fenomenul colonialist s-a metamorfozat în altceva mai subtil şi mai periculos fiind înlocuit cu un alt fenomen mai pervers şi mascat care este neocolonialismul. Noi, România, şi alte multe Ţării, fiind acum Colonii, ne găsim în plin neocolonialism

Într-un Sistem economic capitalist motorul (scânteia, Forţa primă care pune în mişcare Sistemul) Sistemului este Capitalul, care este deţinut de Marile Bănci. Începând cu secolul al XVII-lea Marile Bănci europene s-au dezvoltat şi au devenit Mari Centre de putere (banii înseamnă Putere) aşa cum au fost şi sunt Băncile Rotchilld, Morgan, mai târziu Rockeffeller.

    Ce s-a întâmplat după al Doilea Război mondial ? În goana lor după Capital (pentru că Marii Bancheri internaţionali sunt şi ei sclavii bolnavi ai Capitalului) care-i târăşte după el, Marii Bancheri internaţional au descoperit şi au pus la punct o Ştiinţă, despre care nu s-a vorbit niciodată până acum, dar pe care ei au perfecţionat-o foarte mult. Atât de mult încât este o ştiinţă diabolică, foarte eficientă şi foarte distructivă şi pe care noi am (re)descoperit-o şi am o fundamentat-o mult mai târziu, în deceniul al 8-lea al secolului trecut. Este vorba despre ceea ce noi am numit ECONOMIA NEGATIVĂ, SAU ŞTIINŢA ECONOMICĂ NEGATIVĂ. Tot în anii aceia, 1976-78 am descoperit şi am fundamentat şi PEDAGOGIA NEGATIVĂ, SAU ŞTIINŢA EDUCAŢIEI NEGATIVE.

   Cine au fost cei care au pus la punct această  Economie negativă,  care este Ştiinţa care îl învaţă pe Omul care deţine Capitalul, (ne referim la Marile Bănci Mondiale) cum să se îmbogăţească prin distrugere şi nu prin creaţie. Prin distrugerea altor Economii, sau a unor segmente economice ale altor naţiuni. Capitalistul (Capitalismul) timpuriu şi clasic se îmbogăţea astfel : Bancherul le dădea unor  patroni, din industrie, din comerţ etc, o sumă de bani, 1000 de dolari cu dobânda de 10 la sută pe un an. Patronii investeau banii în construirea de căi ferate, de fabrici, în deschiderea unor noi magazine, apoi într-un an îi returnau bancherului de la care s-a împrumutat 1100 de dolari…Ce vedem, că după un an Bancherul (Banca) şi-a mărit capitalul cu 100 de dolari, fără să muncească, fără să creeze ceva, iar Patronul, care este tot un capitalist ca şi bancherul, şi-a construit o Fabrică, o Întreprindere, care îi aduce 200 de dolari pe an. În practica istorică bineînţeles că sumele au fost mai mari, noi aici am dat doar un exemplu. Aceasta este Metoda, Calea prin care s-a dezvoltat capitalismul timpuriu şi clasic, prin investirea  de capital bancar în construirea de Întreprinderi, de Unităţi economice, care la rândul lor produceau şi ele un plus produs, plusvaloare. Pe care Patronii o foloseau cum doreau ei, distrându-se, călătorind, sau investind în construirea altor Fabrici a altor Unităţi economice. Aceasta este Calea creativă, creatoare a măririi Capitalului, prin investirea  lui în crearea de unităţi economice productive.

      Iată că Marilor Bancheri internaţionali, Rotchilld, Morgan, Rockeffeller  etc le-a venit în minte o Idee cât se poate de macabră prin care îşi puteau spori şi mai mult capitalul. Şi anume prin Metoda distructivă, pe Calea distrugerii de unităţi economice, a distrugerii de bunuri materiale etc, a distrugerii unor Economii naţionale întregi, folosindu-se de mijloace oribile şi mascate, criminale, şi anume de revoluţie, de război, de crize economice…Iar apoi, după al Doilea Război mondial acest arsenal de mijloace şi metode distructive s-a dezvoltat şi s-a diversificat enorm, descoperindu-se noi metode, mijloace, tehnici şi strategii de distrugere şi mai savante, pe cât de mascate, de subtile, pe atât de distructive.

      De exemplu în timpul războiului de Secesiune din Statele Unite, Banca de la Londra a unuia din fraţii Rotchilld i-a finanţat pe nordişti, iar banca de la Paris a fratelui său i-a finanţat pe sudişti, dup ce mai înainte i-au încăierat pe sudişti cu nordişti…După ce nordiştii şi sudiştii s-au  omorât între ei, după ce războiul a produs mari distrugeri umane şi materiale, făcând praf Economia Statele Unite, acum Guvernul american avea nevoie de investiţii pe care să le pompeze în dezvoltarea Economiei. Şi unde a mers Guvernul american să se împrumute pentru a lua bani pe care să-i investească în Economie ?, la Banca Rotchilld, desigur. Care şi-a sporit capitalul o dată în urma dobânzilor rezultate din finanţarea Războiul, a doua oară din dobânzile la împrumuturile mari pe care le-a acordat Guvernului american ca să investească în dezvoltarea economiei.

    Descoperind că pot să îşi mărească enorm de mult Capitalul prin Metoda Războiul, altfel spus că pot să-şi mărească, să-şi dezvolte capitalul mai mult pe Calea distructivă decât pe calea Creatoare…Convingându-se în practică istorică, în realitate că se îmbogăţesc mai repede şi mai mult pe Calea distrugerii decât prin metoda creării de Întreprinderi industriale, comerciale etc, Marii Bancheri internaţional s-au gândit, cum spuneam, încă din prima jumătate a secolului al XIX-lea să găsească noi metode şi mijloace distructive,  prin care să îşi mărească şi mai mult capitalul.

      În secolele XVII şi XIX Marii Bancheri internaţionali au finanţat Guvernele Marilor Puteri ale timpului, Spania, Anglia, Olanda, Franţa  în războaiele împotriva ţărilor din Africa şi Asia care au devenit coloniile lor. Toate războaiele coloniale au fost finanţate de Marile Bănci Mondiale, care s-au îmbogăţit enorm în urma distrugerii popoarelor devenite colonii…

     Dup care s-au gândit să descopere noi metode prin care pot fi distruse Economiile ţărilor, care după distrugerea economiilor  trebuiau să vină le ele, să se împrumute. 1.  Pentru aceasta au pus la punct Metoda Războiului între Ţări…Cum Marii Bancheri internaţional, Finanţa Mondială îşi creaseră cu mult timp înainte un instrument diabolic, numit Societăţile secrete, Lojile francmasonice, au racolat în aceste Societăţi secrete oameni influenţi din ţările pe care urmau să le încaiere. Ca să manipuleze societăţile au acaparat presa pe care au folosit-o ca mijloc de manipulare, de instigare la război. De pregătire a situaţiei şi a atmosferei conflictuale în ţările care urma să fie împinse în conflict. Cum aveau oameni influenţi şi Agenţi de influenţă în mai toate Guvernele europene, cum Germania, Austro-Ungaria, Franţa, Anglia  doreau să acapareze cât mai multe colonii, cum presa din aceste Ţări era în mâinile lor, au manevrat în aşa fel lucrurile încât au creat un curent de opinie favorabil Războiului. I-au pus pe Agenţii lor de influenţă din Guvernele acestor Ţări să-i sfătuiască pe Guvernanţi să dorească războiul, să le creeze oamenilor iluzia că războiul este inevitabil şi benefic, şi au reuşit astfel să creeze o Situaţie socială şi politică explozivă în aceste ţări şi în Europa. Acum  tensiunile, războiul pluteau în aer. Era nevoie de scânteia care să aprindă războiul. Situaţia aceasta a fost găsită şi înscenată în practică. Este vorba despre asasinatul arhiducelui  Franz Ferdinand la Sarajevo pe 28 iunie 1914, de către doi tineri care făceau parte din loja masonică Mâna neagră.  Din acest moment a izbucnit Primul Război mondial. Aşa a fost înscenat, pregătit acest Război care a produs cele mai mari distrugeri din istorie. Cine a finanțat Statele beligerante în Primul război mondial? Bineînţeles Marile Bănci Internaţionale. Cei care erau în spatele lor,  şi care îmbogăţindu-se atât de mult, având în Băncile lor un capital enorm, având Agenţi de influenţă masoni în toate Guvernele ţărilor, având şi presa pe care  o foloseau ca mijloc de manipulare al guvernelor, al societăţile, AU DEVENIT STĂPÂNII LUMII.

      Revoluţiile, pe care tot ei, Marii Bancheri internaţionali, le-au pregătit şi le-au finanţat au avut ca efect tot distrugerea Economiilor în Ţările în care s-au produs aceste Revoluţii şi îmbogăţirea Marilor Bănci  mondiale. Dacă din fericire Revoluţia franceză a produs ulterior efecte benefice reuşind să deblocheze mecanismele şi cadrele rigide ale societăţii feudale, fapt care a dus la progresul societăţi, prin aceasta fiind o revoluţie autentică, din păcate aşa zisa Marea revoluţie din Rusia din anul 1917, care a adus pe scena istoriei Experimentul comunist mondial, a fost doar o oribilă Lovitură de  stat. A fost o pseudo-revoluţie şi o Anti-revoluţie în realitate.

  Marea Criză Economică  din anii 1928-1932 (ca şi Criza economică mondială care a început în anul 2008, care ne-a afectat şi pe noi şi care nu se mai termină) care a lovit mai toate ţările a fost tot opera Marilor Bancheri Internaţionali, care i-a îmbogăţit enorm.

 La fel a fost gândit şi aplicat în practică şi cel de Al Doilea Război mondial, care ştim ce a însemnat în istoria omenirii şi ce mari distrugeri a  produs.

       Aşa a apărut şi s-a dezvoltat, deci, Ştiinţa pe care noi am numit-o Economia negativă, care-i învaţă pe Bancheri mondiali (şi pe Economiştii lor, pe psihologii şi sociologii lor, pe strategii lor, pe slugoii lor puşi în slujba diavolului) cum să se îmbogăţească prin Metoda războiului, a crizelor economice, a revoluţiilor, a experimentelor mondiale negative. Altfel spus prin Metode distructive aceasta fiind o cale de îmbogăţire mai rapidă, mai eficientă  decât Calea îmbogăţirii prin crearea de unităţi economice. Calea creatoare, cum am numit-o noi. Ca să pui la punct Ştiinţa măririi Capitalului prin utilizarea Căii negative, distructive, ai nevoie : 1. Să îţi infiltrezi oamenii tăi de influenţă în Guvernele şi în Instituţiile importante ale Ţărilor care urmează să se războiască, sau în care urmează să se producă crize economice  ori să se aplice experimente economice negative. Pe oamenii aceştia i-ai momit şi i-ai cooptat în Societăţile secrete şi în Lojile francmasonice pe care le-ai construit dinainte. 2. Să ai presa din aceste Ţări în mâna ta ca să poţi influenţa, manipula opinia oamenilor din aceste ţări, să-i aţâţi la război, să-i faci să creadă că Războiul, sau revoluţia sunt cele mai bune căi. 3. Să alegi Ţările care  urmează să se înfrunte, să bagi, prin presă şi prin oamenii de influenţă zâzanie între aceste ţări. 4. Să aştepţi apoi şi să construieşti cu migală situaţia conflictuală între ţări, 5. apoi să provoci scânteia care să explodeze şi să arunce totul în aer. Aceasta este reţeta după care au fost create Primul Război şi al Doilea război mondial.

      Marilor Bancheri Internaţional, Şefilor Societăţilor secrete le-a dat apoi Satana în minte o altă Idee şi mai  cumplită, mai machiavelică de a se îmbogăţi prin Metoda Războiului Mascat. Inventând deci alte tipuri de Războaie mai savante, mai sofisticate, mai distructive, mai mascate. Este vorba de a manipula, păcăli naţiunile, Imperiile, popoarele punându-le în situaţia de a se revolta (fapt care duce la crearea războiului civil, pe care ei îl experimentaseră în Războiul de secesiune din SUA, în Războiul civil din Spania), de a împărţi o naţiune, o societate în două, şi de a pune părţile să se războiască între ele, (războiul civil, revoluţiile care au adus în istorie comunismul) fapt care va duce la distrugerea Economiei: Iar asta va face ca în următoarea etapă Guvernul acelei naţiuni să meargă cu mâna întinsă la Marile Bănci internaţionale, care va jecmăni bine de tot acel popor încăierat dându-i împrumuturi cu dobânzi mari. Desigur că împrumuturile nu au fost plătite de guvernanţii care le-au făcut, ci de bieţii oameni, de bietele popoare care au plătit cu sudoarea lor excrocheria Marilor Bănci internaţionale şi prostia şi ticăloşia guvernanţilor. Aşa s-a întâmplat în Rusia după ce bolşevicii au preluat Puterea când a izbucnit Războiul civil dintre albi şi roşii. Roşii, care chipurile reprezentau  muncitorii şi ţăranii conduşi de Guvernul bolşevic, au fost finanţaţi din afară de Băncile de le Val Street.

   Marii Bancheri internaţionali, economiştii lor, psihologii, filozofii lor (Karl Marxs, Fridric Engels, etc) au găsit o nou metodă mai subtilă, mai mascată prin care puteau distruge economiile unor ţări: Marx şi Engels s-au gândit la Ţările dezvoltate din Europa, unde credeau că se  va aplica pentru prima dată Comunismul şi anume Metoda revoluţiei şi Metoda trecerii societăţii de la modelul capitalist la un alt model, care chipurile va fi superior modelului de economie şi societate capitalist. Şi care atunci când va fi implementat în practică, în societate şi istorie, va provoca distrugerea economiei şi a societăţii într-o măsură necunoscută. Acest Model de economie şi societate al viitorului care avea să încaiere societăţile între ele divizându-le în burghezi şi proletari, era Modelul comunist. Iar trecerea unei societăţi de la capitalism la comunism se va face printr-un război civil sângeros care va fi numit revoluţie. Revoluţia condusă de dictatura proletariatului.

       Acesta a fost Scenariul după care a fost realizată  Marea Revoluţie din Octombrie din Rusia care de fapt a fost o Lovitură de stat, sponsorizată de francmasonii din lojile din Germania şi de Băncile de pe Wall Street. Se ştie că Lenin  (care nu a lucrat niciodată o zi în viaţa lui) a fost  trimis din Germania în Rusia într-un tren diplomatic cu  vagon sigilat, iar banii din  Statele Unite cu care a fost finanţată „revoluţia” i-a adus Leon Troţki, ginerele unui mare bancher. Cel care a şi condus lovitura de stat din 25 octombrie 1917 care a dat jos Guvernul Kerenski. Palatul de iarnă a fost luat cu asalt nu de muncitori ruşi, nu de bolşevici, ci de trupele germane. Aceasta a fost deci penibila, odioasa Marea Revoluţie din octombrie din Rusia, care a produs zeci de milioane de victime şi care a implementat pentru prima dată în istorie, Modelul Comunist de societate şi de economice. Şi care acum după un secol vedem că a fost unul falimentar, care a produs mult rău oamenilor, societăţilor umane, acolo unde a  fost impus cu forţa.    

    Experimentul comunist a fost aşadar o  Mare metodă, o metodă  foarte complexă (care a  avut în conţinutul ei mai multe metode, mijloace, strategii mascate) care aplicată într-o Ţară (aşa cum a fost Rusia, şi cum au fost Ţările din Răsăritul Europei) în loc să ducă la dezvoltarea economiei capitaliste o distruge. În Rusia a provocat Războiul civil soldat cu  milioane de victime şi ani de secetă, soldaţi la fel cu milioane de victime şi cu distrugerea economiei. În România, în perioada 1948-1964 Economia Românii a regresat foarte mult. În interiorul Experimentului comunist naţional în care a fost declanşat Războiului civil a luat forma luptei de clasă în urma căreia milioane de oameni au avut de suferit. Ideologia şi propaganda comunistă nu au fost altceva decât un Război informaţional, psihologic, educaţional dus de Puterea comunistă împotriva propriului popor. Cu consecinţe negative enorme, în plan psihologic, social, cultural, educaţional, istoric. Experimentul  comunist mondial a produs la nivel planetar, ne gândim la toate Ţările în care a fost impus acest Experiment, sute de milioane de victime. Să ne gândim la victimele comunismului din URSS, din China, din România, din Coreea, etc, la destinele umane frânte şi la oceanele de suferinţă umană produse. 

       În perioada comunistă între lagărul capitalist şi lagărul  comunist s-a dus  un război ideologic masiv, în care s-au investit zeci de miliarde de dolari. Acel război ideologic a fost în acelaşi timp şi un război informaţional, psihologic şi educaţional care a produs în psihologia oamenilor şi în societăţile umane efecte negative greu de evaluat.

      Tot în perioada comunistă, după al doilea Război mondial în istoria omenirii  a apărut un Război mondial foarte ciudat, care a fost numit Războiul rece. Ei bine, Războiul rece  chiar  a fost un război mondial, a fost Al Treilea Război mondial, fiind ceea ce am numi un Război mondial mascat. În realitate Războiul rece a fost un război mondial ideologic, informaţional, psihologic, educaţional, care a produs efecte psihologice şi educaţionale negative imense, şi care a alimentat ceea ce în epocă s-a numit Cursa înarmării. În această perioadă de confruntare dintre Lagărul comunist, condus de Uniunea Sovietică, şi Lagărul capitalist se putea ajunge chiar la un Război atomic şi la distrugerea definită a planetei Pământ. Ne gândim la rachetele pe care Hrușciov, în anul 1961, Conducătorul Uniunii Sovietice, le-a dus în secret Cuba. 

     În timpul Războiul rece şi al Cursei înarmării s-a investit enorm în crearea de noi arme, în primul rând în perfecţionarea armelor atomice, fapt care a sporit enorm Capitalul marilor bancheri mondiali. Această Cursă a înarmării a îmbogăţit în primul rând Complexul militar american, industria de armament militar americană, ai cărei proprietari sunt Marii Bancheri internaţionali, care au finanţat-o şi o finanţează. A dus de asemenea la dezvoltarea comerţului cu arme, cel mai „rentabil” comerţ, care aduce marilor concerne militare, adică Marilor Bancheri mondiali, mii de miliarde de dolari. Şi care produce miliarde de morţi. Şi cum în Statele Unite s-au acumulat munţi de armament, acest produs al Industriei militare americane trebuie „consumat” de către pieţe cât mai mari. Pieţe care au fost create prin stimularea războaielor locale. Pentru aceasta Statele Unite şi Uniunea Sovietică se prefac că se confruntă între ele, şi se „confruntă” dar prin intermediul altor ţări pe care le nenorocesc, aşa cum s-a întâmplat cu Coreea, cu Vietnamul, cu Afganistanul, cu Irakul, etc. Aceste Mari Puteri şi-au dezvoltat enorm comerţul cu arme, care aduce, cum precizam, sute de miliarde de dolari, dar care produce şi miliarde de victime omeneşti.  (Unde  este  aici respectarea drepturile Omului  pe care o trâmbiţează  de secole Statele Unite ?)  Cele două Lagăre, comunist şi socialist, s-au confruntat ani de zile generând războaie locale pe mai tot globul. Aşa au fost războaiele din Coreea, din Vietnam, din Cambogia, din Laos, din Africa…

     Aşa cum  spuneam, în perioada colonialistă Marile Puteri ale timpului, finanţate de Marea Finanţă mondială  (de Capitalul occidental, cum ar spune Autorii ”Manifestului Revoluţiei naţionale”, din anul 1935) au purtat războaie coloniale militare împotriva Ţărilor din Asia şi din Africa pe care le-au transformat în colonii.

  După  al doilea Război mondial însă în locul Războaielor Militare, Marile Bănci Mondiale, Marii Bancheri Internaţionali (care sunt Stăpânii lumii) au dezvoltat, acest Tip de Răzbi mascat invizibil, cum este Războiul economic, pe care ni l-a  dezvăluit John Perkins. Numai că strategii, creatorii acestui Tip de Război Mascat invizibil, şi-au dus creaţia şi imaginaţia pe culmi nebănuite. Ca Războiul lor Economic de  supunere şi distrugere al Economiilor altor Ţări să fie mai eficient,  Economiile atacate să fie distruse cât mai rapid iar ei să se îmbogăţească, au însoţit războiul acesta Economic de  foarte multe tipuri de Războaie mascat invizibile. Şi anume de războiul informaţional, psihologic, politic, ideologic,  cultural, educaţional, ecologic, alimentar,  psihotronic… Rezultând o sumă şi o sinteză de Războaie foarte mascate, foarte perverse şi distructive. Acest Război mascat invizibil format din sinteza de războaie de care am vorbit s-a generalizat și a pătruns în zonele profunde ale fenomenului uman planetar.

      După căderea lui Ceaușescu, o dată cu distrugerea Statului autentic român, încăput în ghearele Marilor Asasini economici Organismul național românesc a devenit Victimă tuturor acestor războaie invizibile, dar foarte perverse, savante și distructive. Victima războiului politic (nu se ceartă partidele politice între ele de 27 de ani, incapabile să ia o decizie bună pentru țară, dar foarte eficiente să jefuiască economia !?), a războiului informațional (nu toarnă televiziunile, presa radio și scrisă pe toate canalele informație negativă care ne distruge din punct de vedere psihic, cultural, educațional!?), a războiului psihologic, (nu suntem dezorientați, spălați pe creier și distruși din punct de vedere psihic și moral ?), a războiului educațional (nu a fost distrus sistemul de învățământ  românesc care produce acum mai multe efecte negative decât pozitive! ?), a războiul axiologic (nu a fost răsturnată scara de valori, nu sunt distruse valorile românești și promovate nonvalorile !?) a războiului biologic (nu a fost distrusă sănătatea și mor românii pe capete ?), a războiului ecologic (ne-au fost despăduriți munții și ne-a fost intoxicat mediul, pământul, atmosfera ?), a războiului satanist, (nu sunt biserica creştină, creştinismul atacate din toate părţile ?)  și am putea continua.

      Ei bine, acest Război mascat invizibil, cu toate componentele lui numite mai sus, a devenit demult unul mondial, al Patrulea Război mondial…Acest Război, asemenea unei otrăvi, a unui cancer a pătruns, pe verticală, la toate nivelele, în toate subsistemele și structurile fenomenului uman, național și planetar, devenind din ce în ce mai nociv.

     Prin acest Război Marii Bancheri internaționali, Stăpânii lumii au urmărit de la început distrugerea popoarelor, pentru a crea un melanj haotic, o mixtură mondială uşor de manipulat, distrugerea granițelor, a culturilor naționale (punând în loc multiculturalismul, care este un haos spiritual, un experiment eșuat, care a produs numai efecte negative) în vederea realizării Noii Ordini Mondiale. Când ei vor forma Guvernul mondial care va conduce Lumea, care există deja dar acționează din umbră.  Obiectiv al Marilor Bancheri internaționali și al Marilor Societăți secrete, cum sunt CFR, Masa Rotundă, Iluminatti, Bilderberg, Clubul de la Roma, anunțat cu mult înainte de David Rockeffeller : „David Rockeffeller: „Suntem în pragul unei transformări globale. Trebuie să declanșăm o criza majora (economica, militara, politica,sociala, educativa, religioasa) si toate națiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”

    Aceasta este mare criză economică, militară, socială, informațională, culturală, educațională despre care vorbea  David Rockeffeller cu mult timp înainte, încă din anii 1950, acest mare Război mascat invizibil dus împotriva popoarelor, a naţiunilor, a omului, a culturii umane, a speciei şi a civilizaţiei umane.. Vedem acum cât se poate de limpede că această criză multiplă despre care vorbea marele Magnat Rockeffeller este chiar  Marele Război mascat invizibil devenit mondial, studiat și descris de noi, care a fost declanșat și a cuprins asemenea  uni cancer toate popoarele şi naţiunile,întregul Corp al Civilizației umane.

    Și ce este cu adevărat grav și foarte periculos, este că dacă Războaiele mondiale, cele două pe care le cunoaștem din secolul XX, au avut un început și un sfârșit, acest al Patrulea război mondial mascat invizibil, format dintr-o sinteză înspăimântătore de  războaie, de crize, de revoluții, de experimente, o dată declanșat în Corpul Civilizației umane, asemenea unui bulgăre de zăpadă care pornește la vale, el capătă proporții, aspecte și adâncimi nebănuite, greu de analizat, de descifrat, de oprit. O chimie patologică a Organismului Civilizației umane pe care nici măcar nu o putem bănui ! Acest Război este asemenea unei metastaze care a cuprins atât Statele Unite, Uniunea Europeană, toate țările, cât și  întregul corpul al  Civilizației umane. Se vede cum Uniunea Europeană a intrat în criză și se află în faza sa de disoluție, America este și ea cuprinsă de criză, criza economică, educațională culturală a cuprins întreaga Civilizație umană. Marile Blocuri de putere planetară, SUA, Uniunea Europeană, Rusia, China stau gata să se încaiere.  De aceea vorbim despre o CIVILIZAȚIE UMANĂ CANCEROASĂ !

    Ei bine, este pentru prima dată în istoria de 10 sau de 40 de mii de ani a speciei umane când se întâmpla ca un Război mascat, invizibil, toxic, informaţional, psihologic, economic, spiritual etc să cuprindă întregul Corp al Civilizaţiei umane, pe care o intoxică, o îmbolnăveşte psihic şi spiritual, material şi educaţional cu fiecare an. Niciodată în istoria ei Specia umană nu s-a mai confruntat cu această situaţie, cu acest tip de Îmbolnăvire, de patologie generalizată, foarte profundă. Şi ce este şi mai grav, cum spuneam, acest Război canceros o dată declanşat, (foarte puţin studiat şi cunoscut, imprevizibil, cu efecte negative care se autogenerează) el nu mai poate fi nici controlat, nici oprit. El poate distruge atât popoarele, Guvernele, mediul, și îi poate distruge și pe cei care au declanşat acest tip de război, cu care specia umană se confruntă pentru prima dată în istorie.

     În acest Mare Cancer mondial, în această mare toxină mondială, pe această mare bolnavă și învolburată plutește bietul Organismul național românesc, aproape distrus, devenit după 1989 Victima celui mai Mare Război Mascat invizibil din istoria noastră. Vom reuși noi, poporul român, să ne salvăm, din această Mare Îmbolnăvire a Speciei și a Civilizației umane ? Din această mare Îmbolnăvirea  noastră, în primul rând ? Când însăşi Clasa politică românească este principalul nostru Duşman şi Agresorul patogen care ne distruge şi ne îmbolnăveşte ?  Când poporul român este incapabil să se trezească la realitate, şi să-i de pe acei Bărbaţi patrioţi care îl pot salva ? La  lucrul acesta ne gândim noi de mulți ani, încercând să descoperim Calea, Metoda, Strategia prin care poporul român s-ar putea salva în istorie.  Oricum, Civilizația umană este foarte bolnavă, ea este condusă de Stăpâni care sunt și ei foarte bolnavi și se îndreaptă cu pași mari către dezastru…NE GĂSIM ÎN PLINĂ APOCALIPSĂ ! DOAMNE, ÎNDURĂ-TE DE CREAŢIA TA, OMUL ŞI CIVILIZAŢIA UMANĂ ! AMIN !

 

 PROFESOR ȘTEFAN DUMITRESCU, SCRIITOR, PURTĂTOR DE CUVÂNT AL BIROULUI DE VIITOROLOGIE DE LA BUCUREȘTI

 

 PUBLICATĂ ASTĂZI 10. 05. 2017