A OPTÂSPREZECEA SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ ADRESATĂ ROMÂNILOR CUM POATE FI TREZIT ȘI MOTIVAT POPORUL ROMÂN CA SĂ SE TREZEASCĂ DIN SOMNUL MORȚII ÎN CARE NE LĂSĂM DISTRUȘI ȘI ÎN CARE NE SINUCIDEM CU VOCAȚIE !

 CU AJUTORUL DOMNULUI PUBLICĂM A OPTSPREZECEA ”SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ ADRESATĂ ROMÂNILOR PE DRUMUL SALVĂRII ROMÂNIEI”. ERAM PREGĂTIȚI SĂ ÎNCHEIEM ACEASTĂ CARTE, SĂ AJUNGEM LA CAPĂTUL DRUMULUI, CU O ALTĂ SCRISOARE, A OPTSPREZECEA, ÎN CARE SĂ  VORBIM DESPRE ADEVĂRATA REVOLUȚIE PE CARE URMEAZĂ SĂ O REALIZĂM, O REVOLUȚIE ÎN CARE NU VA MURI NIMENI, NU VA SUFERI NIMENI. ÎN CARE ÎI SPUNEAM POPORULUI ROMÂN CĂ NOI NE PUTEM SALVA CHIAR DIN ANUL ACESTA PRINTR-O REVOLUȚIE AUTENTICĂ (NU PRINTR-O ANTIREVOLUȚIE, AȘA CUM AU FOST EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 1989) PRIN CARE VOM IEȘI CÂT SE POATE DE UȘOR ȘI DE CALM DIN MACRO-SITUAȚIA DISTRUCTIVĂ ȘI AUTODISTRUCTIVĂ, DIN FUNDĂTURA ISTORICĂ FĂRĂ IEȘIRE ÎN CARE AM FOST BĂGAȚI.   NOI N E PUTEM SLAVA PRINTR-O REVOLUȚIE AUTENTICĂ ÎN CARE NU SE  VA TRAGE NICI UN GLONȚ, ÎN CARE NU SE VA DA NICI O PALMĂ ȘI NU SE VA AUZI NICI O ÎNJURĂTURĂ,  PE CARE VA TREBUI SĂ O FACEM PENTRU CĂ ALTFEL VOM PIERI ! DAR DESPRE ASTA VOM VORBI ÎN SCRISOAREA LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ NUMĂRUL 19.

 

 

SCRISORI LITERARE ȘI PEDAGOGICE

 

APEL ADRESAT POPORULUI ROMÂN !

PATRIOŢI ROMÂNI, NU MAI PUTEM AȘTEPTA, ȚARA ESTE APROAPE TERMINATĂ.  DACĂ NU  SE VA ÎNTÂMPLA UN MIRACOL ÎN ISTORIA NOASTRĂ CARE SĂ NE SALVEZE VOM DISPĂREA CA POPOR ȘI CA NAȚIUNE.

DE ACEEA TREBUIE SĂ NE ORGANIZĂM,  SĂ PORNIM LA LUPTĂ SĂ SALVĂM  ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN !

 

A  OPTÂSPREZECEA   SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ

ADRESATĂ ROMÂNILOR

PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI

 

  

CUM POATE FI TREZIT ȘI MOTIVAT POPORUL ROMÂN CA SĂ SE TREZEASCĂ DIN SOMNUL MORȚII ÎN CARE NE LĂSĂM DISTRUȘI ȘI ÎN CARE NE SINUCIDEM  CU VOCAȚIE !

 

      Încă de la evenimentele de la Târgul Mureș din 15 martie 1990, când Servicii secrete obscure  (KGB-ul și Serviciile secrete maghiare,și probabil și o parte a Securității românești, cu siguranță cea racolată de KGB) au încăierat populația maghiară cu populația românească, apoi și mai mult după evenimentele din 13-15 iunie 1989, ne-am dat seama că România este victima unui Mare Război, dar a unui alt fel de război, nevăzut, subteran. Și ca un făcut lupta pe străzile orașului Târgu Mureș, apoi ravagiile făcute pe străzile Bucureștiului de Mineri au fost televizate de toate posturile de televiziune în toată lumea, exact ca  Evenimentele din decembrie 1989 care l-au răsturnat pe Nicolae Ceaușescu. Trebuia neapărat să afle întreaga  lume că la Târgu Mureș este un Război civil între români și unguri. Acesta era un Război informațional, psihologic și social, fiind înscenat un război civil într-o localitate românească. Cu prilejul Mineriadei noua Putere  de la București își întărea poziția pe scena politică, elimina opoziția, și îi crea poporului român o imagine catastrofală  pe plan mondial. În ochii opiniei publice.

     Acesta era argumentul sigur că undeva Sus, deasupra acestei Țări, aceste evenimente fuseseră gândite dinainte de Minți diabolice. Apoi puse în Scenarii de strategi ai Războiului mascat invizibil și  implementate în practică jos în societatea românească de serviciile secrete străine, în primul rând de kgb.

      Acum, după 27 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 știm sigură că evenimentele din decembrie 1989 din România au fost mai mult decât o Lovitură de stat. Au fost un Război hibrid sovieto-americano-maghiar dus de serviciile secrete sovietice, americane și maghiare (și  altele este posibil) împotriva Statului român și a poporului român. Începând cu anii 1990, 91 și 92 Biroul de viitorologie de la București a dus o luptă susținută, cu mijloacele scrisului, ale comunicării pentru a informa Instituțiile importante ale Țării, începând cu Președinția, cu CSAT-ul, cu Guvernul, cu Parlamentul, cu SRI, cu Ministerul Armatei prin care îi informam că România este Victima unui Mare război mascat, l-am numit noi, necunoscut poporului român, și nici Armatei și SRI,  care se duce la toate nivelele, și care distruge pe nesimțite și metru cu metru Organismul național Românesc. 

     Consilierii Președinților României și ai Primilor Miniștri  ne-au răspuns în câteva rânduri că au primit materialele noastre, ne-au mulțumit și ne-au spus că vor analiza materialele (majoritatea Scrisori de consiliere și Rapoarte) noastre și ne vor răspunde. Nu ne-au mai răspuns niciodată. Foarte mulți dintre ei știau că România fusese de fapt preluată de Serviciile secrete străine, ai căror agenți de influență, unelte trădătoare erau la cârma României. Că România era deja vândută iar Statul roman este un stat captiv, mai bine zis un Anti-stat. Un Stat mafiot, așa cum avea să afirme mult mai târziu fostul Președinte Traian Băsescu.

     După câțiva ani ne-am lămurit că nu avem cu cine discuta, că toți cei care se află la Conducerea țării, pe toate palierele, Președinții României, Primul ministru, Guvernanții, parlamentarii sunt total neinteresați de distrugerea României  și de tragedia poporului român. În realitate oamenii acești, întreaga Clasă politică, chiar au lucrat în primul rând la jefuirea Economiei și la distrugerea României.

   Ne-am îndreptat atunci către poporul român, către intelectuali, către scriitori, către  profesori, către oamenii de știință, către mass-media. Și în lucrările noastre i-am informat și pe ei, ca și pe Guvernanți,  că Poporul român și România este victima unui mare război mascat care ne va distruge totalmente, că trebuie  luate măsuri de apărare a Economiei și a Societății românești.   Și că am descoperit Contra-Arma acestui Război mascat invizibil, adică acele Strategi și metode prin care efectele și acțiunile acestui Război pot fi anihilate.

     Ca să trezim la realitate poporul român și să-l încurajăm să se organizeze și să lupte pentru a se apăra am scris și am publicat un volum de poezie intitulat „Ridică-te la luptă, poporul meu infirm ! ”, am scris zeci de Articole în care  le-am arătat românilor situația periculoasă, catastrofală în care ne găsim. În care le revelam faptul că poporul român și România sunt la toate nivelele Obiectul unui Război economic vast, dus pe toate planurile, care este însoțit de războiul informațional, psihologic, financiar, cultural, educațional, de războiul politic, social,  ecologic etc…De o sinteză foarte complexă și distructivă de războaie de tipul acesta mascat invizibil. Cărțile noastre „Psihologia și pedagogia poporului român”, Explicarea poporului român”. „Filozofia destinului românesc”, „Salvarea radicală a poporului român și  renașterea României„., „Mișcarea românească” au avut și au tocmai această menire.

     Aceste lucrări ale noastre, informau într-un mod profund și dramatic deci poporul român despre situația dramatică și periculoasă în care se află, despre faptul că suntem victimele unui Mare Război, al celui mai mare război din istoria noastră, foarte periculos și foarte distructiv și își propuneau să pregătească, să învețe poporul român cum să reziste în istorie și cum să lupte pentru a se salva…În „Psihologia și pedagogia poporului român” le-am arătat românilor care sunt laturile noastre slabe și care sunt laturile  tari, psihologice, morale, educaționale ale poporului român. Cum putem să scăpăm de laturile slabe, corozive ale caracterului nostru sprijinindu-ne pe laturile tari, pozitive ale ființei naționale. Am descoperit și le-am arătat românilor Strategia, Calea prin care putem ieși din această Macro-situație distructivă și autodistructivă în care am fost băgați și în care chiar noi ne scufundăm cu vocație și imaginație…Este adevărat că lucrările noastre nu au apărut în  mii de exemplare, că nu au fost mediatizate la televiziuni, dar ele au fost publicate, iar de când suntem pe fecebook ele se găsesc publicate pe facebook pe fila noastră Stefan Dumitrescu și pe site-ul nostru www.stefandumitrescu.com.

     Este adevărat că am  descoperit și care este cauza, explicația pentru care poporul român a contribuit din plin, după ce s-a văzut liber în decembrie 1989 (aceea a fost o păcăleală. Acum suntem sclavi, sclavii nu sunt oameni liberi. Pe noi însă nici nu ne interesează. Murim pe capete de boli și de sărăcie și fugim din țară ca șobolanii care părăsesc corabie ce se scufundă. Poate că cei care au fugit și fug din țară ca șobolanii  au presimțit cu mult înainte scufundarea corăbiei), la jefuirea economiei și la propria sa distrugere, punând cel mai corect diagnostic al patologiilor psihologiei poporului român. Și am descoperi și căile prin care poporul român se poate autoeduca, organiza, prin care poate învețe să reziste în istorie, se poate salva în istorie și  poate să devină un popor bogat, puternic și mare.

     Nici o reacție din partea românilor, din partea criminalei mass-medii care este arma principală, tunul uriaș prin care poporul român este bombardat cu informație distructivă. Acesta fiind războiul informațional, cultural, educațional și psihologic care se duce de 27 de ani împotriva poporului român. În primul rând subliniem acest lucru care este foarte grav, Partidele politice, care s-au perindat sau nu la guvernare, au fost incapabile să gândească, să propună o soluție, pentru îmbunătățirea și cu puțin a vieții românilor și a României. De fapt ele sunt  totalmente rupte de realitatea românească și de societatea, incapabile să înțeleagă ce se întâmplă de fapt cu noi, românii, în această perioadă istorică. Și asta pentru că sunt formate din mediocrități,  din lichele politicianiste, bolnave de putere, care sunt  centrate, hipnotizate, orientate numai pe  obținerea puterii și pe îmbogățire. Așa se  explică de ce acestor  parveniți, acestor mafioți nu le pasă absolut deloc de țară.

      Noi i-am spus poporului român încă din aii 199-1995 lucrurile acestea, încercând să-l facem să înțeleagă adevărata realitate, foarte dramatică, în care ne găsim noi, românii.  Faptul că ne găsim în cel mai Mare război  din istoria noastră, cu atât mai toxic și mai distructiv cu cât este mascat, subtil și foarte savant nu este un lucru cu care să ne jucăm și care să nu ne intereseze

      În urma noastră dl  Laurențiu Primo, un om de afaceri, pe care îl felicităm, a venit prin anul 2008, de data aceasta pe posturile de televiziune, organizând chiar două Congrese ale Meritocrației cu ceea ce s-ar putea numi Doctrina Meritocrației. Este adevărat că Doctrina Meritocrației a apărut cu ani în urmă în occident, (unde nici acolo nu se realizează pe deplin, tot politicianismul viclean și cinic și banul fiind la putere și nu valoarea, meritul), că nu este o creație a gândirii social politice românești. Doctrina Meritocratică a fost prezentată într-o carte în care prezenta acest curent Meritocratic, pe care i-am recenzat-o cu  plăcere domnului Primo. A fost  prezentată la două din Congresele organizate de domnul Laurențiu Primo, care a ținut câțiva ani  buni o emisiune la Nașul tv.  Ba chiar a organizat o Mișcare politică numită Mișcarea Meritocratică. Și totuși Mișcarea Meritocratică și Teoria Meritocrației,  a cărei teză centrală este că România (orice Țară în general) ar putea ieși din criză prin  organizarea și promovarea Meritocrației nu a avut nici o aderență la  români. Nici o reacție din partea electoratului care a  l-a votat pe Traian Băsescu la Președinție, și aceleași partide politice care l-au nenorocit. De ce acest comportament contraproductiv al românilor care se nenorocesc singuri în istorie ?

    Explicația este cât se poate de simplă. În primul rând că Meritocrația ca doctrină social-politică nu a fost gândită pe sol românesc, nu este o expresie a gândirii social-politice românești. De altfel de două sute de ani poporul român nu a fost capabil să dea, să gândească nici o Teorie social-politică, expresie a  simțirii și a gândirii românești, care să exprime nevoile, aspirațiile și interesele acestui popor. Începuse Eminescu să gândească, să construiască o asemenea Teorie,  o „filozofie practică” prin care poporul român ar putea să iasă din starea de aistorie, spune Eminescu. Nu a fost lăsat să-și elaboreze doctrina pentru că a  fost, așa după cum se știe, scos din viața politică, torturat psihic și apoi asasinat. Vinovați Titu Maiorescu, în primul rând (care ar fi fost normal și ar fi avut datoria de a-l apere) Petre Carp, masoneria și  caracatița politică din perioada anilor 1980. Din păcate, constatăm cu adâncă tristețe că, deși Mihai Eminescu, cel mai Mare Gânditor politic român, ne-a dăruit  idei social politice atât de valoroase, ne-a prezentata adevărata față și esență a clasei politice românești, din vremea lui și din toate timpurile, a fost Gânditorul și Educatorul nostru politic noi nu am  învățat nimic din marea gândire politică a lui Eminescu. Lucrul acesta este grav și periculos. El ne spune că noi, romanii, ca popor suntem incapabili să învățăm ceva de la Marii Gânditori politici pe care ni i-a dăruit Domnul.

 După anul 2000 au mai propus soluții de ieșire din criză a Românei, domnii Constantin Cojocaru și Călin Georgescu, soluții și ele fără aderență, deși unele idei ale lor erau foarte bune.

     Lipsa aceasta de receptivitate a poporului român la ideile care l-ar putea ajuta este un fenomen foarte grav…Înseamnă că sunt puține șanse să ne schimbăm, să ne salvăm în istorie, și sunt șanse mari să dispărem din istorie. Și așa suntem aproape terminați ca popor și ca națiune. Această lipsă de receptivitate la ideile care ar putea să ne ajute să ieșim din criza istorică în care ne scufundăm, această incapacitate de a gândi soluții  la  situația disperată în care se găsește poporul român, această lipsă a lui de reacție la agresiunile care îl extermină pur și simplu…. se explică prin PATOLOGIILE PSIHOLOGIEI POPORULUI ROMÂN, pe care le-am descris în cărțile noastre…

 

     Noi am adus, așa cum spuneam în gândirea social politică românească o Doctrină după care ar trebui să se călăuzească poporul român pentru a se salva în istorie, chiar pentru a devenii un popor bogat, puternic și mare. Dacă vrea să se salveze !  DAR DACĂ POPORUL ROMÂN ESTE TOTAL NERECEPTIV ȘI NU ARE NICI O REACȚIE. Dacă nu îi pasă nici de existența lui și nici de viitorul copiilor lui ce este de făcut ?

 Ne-a preocupat încă din anii 1990 Gândul, Ideea : cum poate fi poporul acesta trezit la realitate, cum poate fi informat, luminat ca să înțeleagă, să-și de seama în ce situația ne găsim ca popor, ca ființe umane, ca Națiune. Iar dacă ne găsim într-o situația grea poporul român ar trebui să acționeze cu de la sine inițiativă. Am dorit în mod programatic să-i învăță pe români să lupte cu răul, să se adune, să se organizeze și să dea cu cei care i-ai jefuit economia și i-au distrus țara de pământ. Să pună în locul lichelelor politicianiste, a parveniților și a mafioților care au căpușat Conducerea națiunii Oameni cinstiți, patrioți inteligenți, Gânditori  politici și oameni politici mari la conducerea Țării.

     Din păcate poporul român nu a avut nici o reacție. Am formulat Teoria că numai Cei mai buni fii ai țării pot salva Țara, că în momentele grele prin care trec Poporul român și România, când Țara este aproape distrusă, Fii cei buni ai poporului român se vor aduna, se vor organiza și vor lupta să își salveze Țara.  Din păcate nu s-a întâmplat așa. Teoria aceasta  pașoptistă am formulat-o prin anii 1992-93. Vai, și s-a dovedit a fi  totalmente falsă, neadevărată. Oamenii buni și cinstiți ai națiunii nu s-au adunat, au stat ca lașii cu capul băgat sub pătură, i-au lăsat pe hoți și pe mafioți să pună mâna pe putere și să se îmbogățească. Această Temă a trezirii poporului român este una veche. Nicole Bălcescu în „Manualul bunului român”, vorbește despre  trezirea poporului din amorțire care se datorează faptului că a stat un secol și mai bine  sub fanarioți. Ceea ce este adevărat, deși cauza amorțirii poporului român este mai profundă și mai veche. Nicolae Bălcescu scrie „Românii sunt Mihai Viteazul”, evocând figura marelui Mihai, tocmai ca să trezească în români  mândria, demnitatea și curajul de a face fapte mari. Pașoptiștii și-au dat și ei seama  de această adormire a poporului și au vrut prin creații literare, prin culegerea  creațiilor folclorice să demonstreze că și poporul român este capabil de creație. Andrei Mureșanu merge mai departe și scrie la 1848 poemul care va deveni mai târziu Imn național, „Deșteaptă-te române”.  Primul vers este  foarte grăitor „Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte”. În acest somn de moarte, din care nu ne mai trezim, a căzut poporul român după 1989.

    Pe noi ne-a interesat, așadar, foarte mult să găsim acele metode educaționale, culturale,  care să îi trezească pe români la viață, la istorie și la realitate, care să-i transforme din victimele care se lasă distruse, oameni care se apără, care luptă pentru salvarea neamului lor. Ne interesează foarte mult să descoperim  acea Metodă, Cale prin care poporul român poate fi ajutata să se salveze în istorie.

               Iată că acum o săptămână am primit pe internet un Articol, de fapt o Scrisoare a domnului Luci Lucescu, din Londra. Ni s-a spus că de fapt este o doamnă. Mai există o doamnă, Maria Diana Popescu, poate cel mai mare gazetar al timpul acesta, care luptă cu condeiul ca Mihai Eminescu pentru apărarea și salvarea poporului român, demascând minciunile guvernanților și ale Asasinilor economici care au îngenunchiat poporul daco-român. Am felicita-o de multe ori, este un Mare gazetar și un Mare Om, un mare patriot român. Și la fel o felicităm și pe doamna Luci Lucescu, pe care o rugăm să ne permită să reproducem întreaga Scrisoare a  dumneaei, adresată românilor sclavi, ajunși sclavi. Și asta pentru că avem vocația sclaviei. Pentru că în mare parte suntem sclavi datorită nouă, datorită patologiilor psihologiei poporului român. Doamna Lucescu suntem convinși că ne va permite să reproducem Scrisoarea, pentru că  chiar dânsa a  trimis-o să circule pe internet,  (așa cum am făcut noi cu „Scrisorile literare și pedagogice adresate românilor pe drumul salvării României”) să fie cunoscută de cât mai mulți români. Scrisoarea este foarte directă și foarte dură. Noi o reproducem  sperând, gândind că această metodă de a educa poporul român, de a-i trezi pe români din somnul cel de moarte o să dea roade. Scrisoarea doamnei Luci Lucescu se intitulează, „Dragă sclavete”, și este adresată tuturor românilor. Să sperăm că Metoda această directă și francă, în care li se spune românilor adevărul verde în față o să de roade. Deși nu credem. Vă invităm așadar la lectura unui Scrisori pedagogie terifiante de o savoare și de o luciditate crâncenă, care cu siguranță îl va încânta și incita pe cititor. Mărturisim că nu am schimbat nici măcar o virgulă din textul doamnei Luci Lucescu. Lectură profundă !

 

Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!

SCRIS DE 

STIRI EXTREME

 PE VINERI, 21 APRILIE

Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!

Îl știi pe Adrian Vasilescu de la BNR?

Da, martalogul ăla cu ochii holbați care râde libidinos de câte ori ne spune că economia României nu permite aprecierea monedei RON în raport cu EURO!
I-auzi ce ne zice zilele acestea (despre IMPOZITUL PE VENITUL FAMILIEI)

“S-ar putea să fie o carte câştigătoare, în primul rând, dacă va exista o infrastructură modernă şi un sistem de disciplină în colectarea dărilor. Combinat cu introducerea sistemului pe gospodării, Fiscul îţi dă ţie cetăţean al României, salariat, obligaţia de a te duce la Fisc o dată la şase luni sau o dată pe an, încă nu s-au decis cum să se facă această impozitare, prin prezenţa salariatului la o coadă imensă, probabil, de care uneori se va lipsi sau poate că s-ar putea să ajungem în situaţia în care colectarea nu va mai fi 100% măcar de la salarii. Fiscul ar putea să spună păi nici acum nu e 100%, pentru că foarte mulţi angajatori iau impozitul de la salariaţi, dar nu-l varsă la Fisc. Asta se poate rezolva uşor, ca întregul impozit adunat de la salariaţi să fie vărsat la Fisc, dar se poate rezolva foarte greu ca toţi salariaţii să se ducă la timp şi să-şi verse impozitul la Fisc, în condiţiile în care perspectiva ar putea să fie sumbră, cu cozi imense, cu pierdere de timp şi aşa mai departe”

Ce legătură are BNR cu IMPOZITELE de sunt așa de interesați pedofilii de acolo de această chestiune? Păi dacă citeai ce scrie LUCESCU și STARIKOV, EUSTACE MULLINS și alții acest subiect nu te-ar fi prins nepregătit! Însă tu îți iei informația de la TV și înjuri partidul comunist (care nu mai există de la LOVITURA DE STAT din 1989) pentru viața grea și mizerabilă pe care o duci!
Dacă tot ai ajuns aici nu ar fi timpul să-ți pui și tu niște întrebări și poate să și găsești răspunsuri?  Nu ar fi timpul să începi să înțelegi ce e în jurul tău?

ȘTIU CĂ TE DOARE! Dar numai prin durere vei CUNOAȘTE ADEVĂRUL!
Dacă totuși nu-ți place durerea și nu o suporți acum e momentul să pleci înapoi la TV! La emisiuni cu pitici gay care se dezbracă și-și introduc artificii în anus! Ce legătură e între BNR și taxe? Păi ce sunt taxele și impozitele? Sunt niște ore muncă pe care le efectuezi FORȚAT pentru STATUL COLONIAL MAFIOT ROMÂN! Chiar și șomerii și cei fără loc stabil de muncă plătesc taxe și impozite!

De ce? Fiindcă în decembrie 1989 poporul român a pierdut SUVERANITATEA adică nu-și mai poate hotărî singur destinul și este CAPTIV unui GRUP DE CRIMĂ ORGANIZATĂ TRANSFRONTALIER! Nu-i așa că tot nu vezi legătura cu BNR, taxele și libertatea?

Ai auzit de SENIORAJ?

Păi de unde să auzi? Când tu stai drogat și anesteziat (oboseala după 12 sau 14 ore de muncă e cel mai bun anestezic) BANDIȚII ce te fură și-ți fură VIITORUL, nu-ți vor spune niciodată ce este SENIORAJUL! Află că SENIORAJUL este PROFITUL NEIMPOZITAT obținut din tipărirea BANILOR! Poftim? Tu folosești cardul pentru plăți? Sigur dar nu vezi că de la o vreme nici pe card nu mai ai nimic? Dară-mi-te în buzunare? SENIORAJUL obținut de BNR din tipărirea banilor este undeva la 50 de miliarde de euro! Anual! Nu, niciun sfanț nu ajunge în ROMÂNIA! Dar unde merg? În ELVEȚIA, LONDRA și WASHINGTON! Cum?

Credeai că BNR e a guvernului? Păi de asta ești prost! Dar nu-ți fă griji că ești la fel de prost ca 99% dintre români! Vrei o veste bună? Nu te-ai născut așa! Te-ai născut super-inteligent(ă) însă BANDIȚII care sug sângele și al tău te-au adus în stadiul de vită proastă! Da, este tratabil dar la fel ca la dentist e nevoie de durere! BNR este filiala din colonia România a unei corporații private cu sediul oficial în BASEL ELVEȚIA! BNR nu e nici națională și nici românească!

Prin statut BNR NU POATE FI CERCETATĂ SAU CONTROLATĂ DE NICI O AUTORITATE PUBLICĂ DIN ROMÂNIA iar membrii Consiliului de Administrație AU IMUNITATE PENALĂ pentru tot ceea ce fac pe perioada mandatului! De ce e asta important pentru tine? Fiindcă, prin LEGE, doar BNR poate tipări BANII ce circulă în colonia penitenciară ROMÂNIA! Oricine altcineva, inclusiv GUVERNUL, este pasibil de închisoare pentru falsificare de mijloace de plată! Și atunci de unde are GUVERNUL BANI?

Nu, boule, nu din impozitele tale! Așa ai fost mințit de BANDIȚII COTROPITORI!
GUVERNUL își asigură LICHIDITĂȚILE LUNARE din CREDITE luate fără REFERENDUM de către MINISTRUL DE FINANȚE! Creditele sunt purtătoare de dobânzi iar BĂNCILE COMERCIALE dau credite MINISTERUL DE FINANȚE!
De unde plătește GUVERNUL creditele plus dobânzile (camăta)? Din munca și sângele tău, boule! FOLOSIND FORȚA POLIȚIEI, JANDARMERIEI, SRI, ANAF, circului numit JUSTIȚIE, mercenarilor numiți militari! Nu contează că nu ești de acord cu creditul luat în numele tău, vei fi executat silit! Ți se va lua casa, mașina, alocația copilului, salariul nevestei, pensia alimentară, indemnizația de handicap, pensia bunicilor! Vei face ore de muncă și pușcărie!

NEPLATA IMPOZITULUI înseamnă ÎNCHISOARE!

Să recapitulăm! În fiecare lună un infractor denumit MINISTRU DE FINANȚE împrumută în numele tău, FĂRĂ SĂ ÎȚI CEARĂ ACORDUL, BANI! Ce face cu acești bani? 95% merg la plata dobânzilor de la creditele accesate anterior (tot imoral și ilegal) adică merg la GRUPUL CRIMINAL INTERNAȚIONAL care a executat LOVITURA DE STAT din 1989! 4% este furat de SLUGILE vorbitoare de limbă română (clasă politică, instituții de forță)! 1% merge către MENȚINEREA ILUZIEI că trăiești într-un stat liber și prosper și că viața ta va fi mai bună! NIMIC pentru dezvoltare, NIMIC pentru EVOLUȚIE! NU vrei să mai plătești? Ești MORT!Vei pierde tot și vei ajunge în pușcărie!

Când ți se pare că COMUNISMUL este RĂU să nu uiți că în COMUNISM nu a existat conceptul de evacuare silită sau de poprire pe salariu! Singura situație de poprire era pensia alimentară însă frica de pușcărie îl determina pe soțul neplatnic să fie un bun platnic! De unde avea STATUL COMUNIST bani? Avea SUVERANITATE COMPLETĂ și își tipărea proprii bani! Îi schimba contra muncă! 8.5 milioane de oameni munceau contra bani!

PROFITUL OBȚINUT DIN SENIORAJ era redistribuit echitabil pentru dezvoltarea accelerată a țării și pentru binele întregului popor: EDUCAȚIE și SĂNĂTATE GRATUITE, protecție socială, locuințe gratuite, utilități aproape gratis! Nu exista TVA, impozit pe profit, pe teren, pe casă, pe aer, pe apa de ploaie, pe umbra cailor ca acum! Ai început să te prinzi? Te doare? Ești pe drumul bun! Durerea te va face LIBER! Pentru alte porții de durere rămâi cu ochii pe LUCESCU! Dacă însă vrei anestezic întoarce-te la TV! Nu vei mai simți nimic în timp ce BANDIȚII scot rinichii din tine și ficatul!

loading…

Sursa:  Luci Lucescu Londra

 

 În final: cum este ? Parcă suntem puțin șocați ! Dar și încântați. Fie ca bunul Dumnezeu să-i ajute pe toți românii să învețe ceva din Scrisoarea aceasta, încântătoare și cutremurătoare. Doamne ajută !

 

 Postat astăzi 2. 06. 2017  Prof Ștefan Dumitrescu, scriitor, Purtător de cuvânt al BVB