UN MESAJ DRAMATIC ȘI FOARTE FRUMOS

    UN MESAJ DRAMATIC ȘI FOARTE FRUMOS

 

Ștefan Dumitrescu - DIN NECESITATE

 

Lansez aceste mesaj la întâmplare pe fecebook. Cu ani în urmă, domnii Profesori universitari de Economie, domnul profesor Ştefan Răgălie, în anul 2000 era Directorul unui Institut de cercetări economice al Academiei române, şi domnul profesor univ Marius Băcescu, era  acum 10 ani, în anii 2007-2008 Preşedintele Secţiei de Ştiinţe economice a Academiei Oamenilor de Ştiinţă români, amândoi oameni extraordinari, s-au exprimat despre cartea noastră „ECONOMIA SECOLULUI XXI SAU PSHOECONOMIA”, foarte elogios,  încurajându-ne şi promiţându-ne sprijinul. Domnul profesor Marius Băcescu a dorit să publice lucrarea, aşa cum o să vedeţi mai jos, la Editura Academiei Oamenilor de ştiinţă din România.

Iată ce au scris dânşii despre lucrarea noastră „ECONOMIA SECOLULUI XXI SAU PSIHO-ECONOMIA”, o lucrare revoluţionară în Știința și Gândirea economică, în Știinţă în general, care va fi lansată duminică 26. noiembrie 2017 la Târgul de carte Gaudeamus, la Bucureşti, la standul editurii eLiteratura, la ora 14, 14 şi 10 minute:

OAMENI DE ŞTIINŢĂ, ECONOMIŞTI DESPRE ȘTEFAN DUMITRESCU

  STIMATE DOMNULE ŞTEFAN DUMITRESCU 

„ Deoarece aveţi o serie de elemente de noutate, sincer trebuie sa recunosc că, în acest moment,  ele mă depăşesc şi încerc „pas cu pas” sa înţeleg mesajul adevărat al  descoperirii d-voastră.

        Totuşi, trebuie sa înţelegeţi ca reuniunea de elemente care caracterizează descoperirea d-voastră, deşi mă depăşesc, ele mă  fascinează în actuala faza şi voi continua sa descopăr elementele de forţa pe care d-voastră le stăpâniţi cu mult mai multă uşurinţa. În consecinţă, sper ca după o meditaţie mai îndelungată să pot intra în sincronism cu descoperirea d-voastră şi să continuam dialogul pentru a va susţine.”

De aceea propun  să rămânem in legătura şi pe măsura ce înţeleg cu adevărat mesajul d-voastră Va rog sa-mi permiteţi sa va contactez, prin aceasta forma moderna – emailul.

Propun sa rămânem in contact. Cu deosebita stima,  

  2001  Prof     Dr. ŞTEFAN RAGALIE, Directorul Institutului de Cercetări Economice al Academiei

DL PROFESOR UNIV DR DE ECONOMIE MARIUS BĂCESCU

Message body

DOMNULE DUMITRESCU
VA MARTURISESC CA ATI SCRIS O CARTE F. INTERESANTA, IN PRIMUL RAND
PENTRU ECONOMISTI. EU AS PREFERA SA PUBLICAM CARTEA LA EDITURA
ACADEMIEI OAMENILOR DE STIINTA. DUPA CUM BINE STITI, ACADEMIEI NOASTRE
DE UN AN I S-AU RIDICAT TOATE FONDURILE DE FUNCTIONARE. IN PREZENT SUNTEM IN
DIALOG CU PARLAMENTUL PENTRU A SE REVENI LA VECHEA SITUATIE. NU STIM CARE
VA FI REZULTATUL FINAL. DECI NOI AVEM TOATA BUNAVOINTA, DAR NU AVEM PUTERE.
ASA CA SINGURA SOLUTIE ESTE SA GASIM O SPONSORIZARE PENTRU PUBLICARE.
AS FI MANDRU SA O GASIM. SA DEA DUMNEZEU. MA STRADUIESC SI EU SA GASIM.
PENTRU CA AVEM NEVOIE DE MAI MULTI BANI. EU NU VREAU SA VA MINT.
AL DVS. SUSTINATOR FIDEL, PROF. M. BACESCU
2009
Prof. univ.dr. MARIUS BACESCU
ASE Bucuresti
Tel:0745927010
e-mail:mariusbacescu@gmail.com

 

Oamenii aceştia cu adevărat minunaţi, Economişti profunzi şi curajoşi, au girat cu ştiinţa dumnealor, apariţia acestei lucruri „ECONOMIA SECOLULUI XXI SAU PSIHO-ECONOMIA”, care era şi este o lucrare revoluţionară, de o importanţă extraordinară, nu numai pentru Ştiinţa Economiei, ci pentru Societăţile umane, pentru Civilizaţia umană, pentru că lucrare re-fundamentează din temelie Ştiinţa Economică, făcând-o să fie o Ştiinţă modernă,  a prezentului şi a viitorului, capabilă să rezolve toate problemele pe care i le pun viaţa, societatea şi timpul, şi aduce în istorie pentru prima dată descoperirea SISTEMULUI SOCIO-ECONOMIC DE EVOLUŢIE, care va fi Sistemul economic al viitorului. Care nu cunoaşte fenomenele şomajului şi crizelor economice, care va da de lucru tuturor oamenilor, care le va asigura un nivel educaţional şi de trai ridicat oamenilor şi societăţilor naţionale, şi care produce în primul rând DEZVOLTARE ŞI EVOLUŢIE. Îşi va produce propria sa evoluţie pe Linia de evoluţie a vieţii. Acest SISTEM ECONOMIC DE EVOLUŢIE poate scoate din criză în cel mai scut timp toate Ţările, toate Naţiunile, întreaga Civilizaţiei umană, pe care le va plasa pe un nivel  de evoluţie superior, realizând cel mai mare salt în dezvoltarea şi evoluţia Societăţii umane…Acest salt în istorie va salva de la autodistrugere pentru totdeauna Civilizaţia umană.

Este posibil ca această Mare Descoperire a SISTEMULUI SOCIO-ECONOMIC DE EVOLUŢIE să salveze de la prăbuşire şi România, şi Uniunea Europeană, fiind una dintre cele mai Mari Descoperiri ale acestei perioade istorice, ale acestei epoci. Iată că şi în România se realizează Mari Descoperiri ştiinţifice capabile să influenţeze mersul societăţii umane, al Științei și Culturii, al Civilizaţiei, nu numai în SUA, sau în Ţările dezvoltate ! Aceasta este soluţia, cea indicată de SISTEMUL SOCIO-ECONOMIC DE EVOLUŢIE, prin care Societăţile umane, Civilizaţia umană pot ieşi din criză şi se pot slava în istorie. Soluţie pe care Conductorii României şi ai Europei, ai tuturor Ţărilor, fie ele şi dezvoltate, nu o cunosc. De aceea această Lucrare este revoluţionară şi vizionară pentru că ea şi-a depăşit epoca în care a fost realizată cu mai multe generaţii. Această Mare descoperire pentru România, dacă ar vrea Guvernanții, ar fi Mană cerească !

Ştim că există Indivizi şi Forţe, Structuri, oculte şi neoculte, care vor ca România şi Europa să nu iasă din criză, să nu se salveze în istorie, să ne prăbuşim cu toţii, nu avem însă ce le face, VA FI CUM VA VREA DUMNEZEU, NU CUM VOR EI.  În acelaşi timp rugăm acele Forţe progresiste care există în România şi în lume, îi rugăm pe acei Oameni luminaţi şi generoşi care există în România şi în Lume să sprijine mediatizarea acestei Lucruri, şi a acestei Mari Descoperiri, pentru a fi cunoscute de cât mai mulţi oameni din România şi din Lume !

Cum noi le suntem profund îndatorați domnilor profesori Ştefan Răgălie şi Marius Băcescu, și cum i-am căutat la telefoanele pe care le aveam de la dânşii, dar nu am reuşit să-i contactăm,  rog prietenii, colegii (domnii profesori şi studenţi de la ASE) pe cei care-i îi cunosc, să-i anunţe că îi invit cu toată dragostea, duminică 26. 11. 2017, la lansarea cărţii noastre „ECONOMIA SECOLULUI XXI SAU PSIHOECONOMIA” (care în sfârşit, cu ajutorul Domnului a apărut. Ea putând să apară cu mult înainte). Pentru că vrem să le dăruim cartea. Iar dacă nu pot să vină la lansarea cărţii, îi rugăm să ne transmită pe adresa noastră de e-mail stefandumitrescu@yahoo.com, adresa la care să le trimitem cartea prin poştă.

Vă mulţumesc enorm, domnilor profesori Ştefan Răgălie şi Marius Băcescu, aţi dovedit un curaj şi o clariviziune extraordinare, vă sunt recunoscător pentru că m-aţi încurajat, mi-aţi dat pur şi simplu aripi, de aceea îmi doresc să ne vedem pentru a vă mulţumi personal, şi pentru a vă dărui cartea. Vă doresc multă sănătate şi numai bine în viaţă. Le mulţumesc de asemenea celor care-i cunosc şi care pot să le transmită acest mesaj  al nostru. Fie ca Domnul să ne ajute în toate !

Cu preţuire, prof Ştefan Dumitrescu, scriitor, membru al Biroului de viitorologie de la Bucureşti.

  1. 01. 2017        PROF ȘTEFAN DUMITRESCU, SCRIITOR